Κλείστε το 4ο και 5ο service με 525€. 

Για να βρίσκεστε εδώ σημαίνει ότι οδηγείτε A-Class ή GLA, είστε «στον δρόμο» για το 4ο service και επιθυμείτε να κλείσετε το Service Pass για το 4ο και 5ο service με 25% έκπτωση! Συγχαρητήρια!
Αποκτήστε σήμερα εδώ, το Service Pass online και κλείστε το 4ο και 5ο service μαζί, στην προνομιακή τιμή των 525€.

 

Ποιοι επωφελούνται από την έκπτωση;

Εσείς, που η A-Class ή GLA σας είναι diesel, βενζίνης ή υβριδική, ανεξαρτήτως κιβωτίου ταχυτήτων (αυτόματο ή μηχανικό) και διανυθέντων χιλιομέτρων, ακόμη και εάν δεν έχετε πραγματοποιήσει τα προηγούμενα service στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών Mercedes-Benz.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε;

 • Η τιμή είναι τελική, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Καλύπτει το 4ο και 5ο διαδοχικό service από την ημερομηνία έκδοσης της 1ης άδειας κυκλοφορίας οχήματος.

 • Απαραίτητη προϋπόθεση το 4ο service να πραγματοποιηθεί έως το τέλος του 2024.

 • Η προσφορά ισχύει έως 31/1/2024.

 • Εξαιρούνται οχήματα με κινητήρα AMG.

 • Το Service Pass καλύπτει την τακτική συντήρηση όπως αυτή ορίζεται από τη Mercedes-Benz.
  Συγκεκριμένα καλύπτει όλες τις εργασίες διεξοδικών ελέγχων σε όλα τα μηχανικά συγκροτήματα και τα συστήματα ασφαλείας του οχήματος, καθώς και όλες τις εργασίες και τα ανταλλακτικά* αναλόγως του εξοπλισμού του οχήματος.

*Δεν περιλαμβάνεται η αντικατάσταση των λαδιών αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων (εργασία & ανταλλακτικά).

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Service Pass πριν κλείσετε το δικό σας με Έκπτωση, πατήστε εδώ.

 

Το πρώτο σας βήμα για το «Service Pass με Έκπτωση» είναι εδώ. 

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και εμείς θα σας στείλουμε άμεσα το Συμβόλαιο Συντήρησης Service Pass. Για την έκδοση του Συμβολαίου, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση όλων των στοιχείων, καθώς και η επισύναψη της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος.

Μόλις παραλάβετε το Συμβόλαιο θα χρειαστεί να το επιστρέψετε υπογεγραμμένο, μαζί με το αποδεικτικό της κατάθεσης του ποσού των 525€.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της προτίμησής σας και να κλείσετε από κοντά το «Service Pass με Έκπτωση».

 

 

 

Service Pass Promo

Τα στοιχεία σας

Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία με *

Το μήνυμά σας

 • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  Η Star Automotive Ελλάς Μονοπρόσωπη AE (εφεξής Star Automotive Ελλάς), ως Υπεύθυνη Επεξεργασίας, θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά και μόνον για τον σκοπό της σύναψης Συμβολαίου Συντήρησης Service Pass για τα μοντέλα Α-Class ή GLA με προνομιακή τιμή (νόμιμη βάση επεξεργασίας η εκτέλεση σύμβασης, Άρθρο 6 παρ. 1 περ. β ΓΚΠΔ). Τα δεδομένα σας, που θα επεξεργαστεί η Star Automotive Ελλάς για τον σκοπό αυτό, είναι το ονοματεπώνυμο, το επάγγελμα, η διεύθυνση κατοικίας, ο ΑΦΜ και η ΔΟΥ, το τηλέφωνο επικοινωνίας, το email και τα στοιχεία άδειας κυκλοφορίας του οχήματός σας. Δεν έχετε υποχρέωση να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα, η μη παροχή τους όμως δεν θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε στις επόμενες ενέργειες για τη σύναψη του Συμβολαίου Συντήρησης που αιτείστε. Η Star Automotive Ελλάς τηρεί το απόρρητο της επεξεργασίας και λαμβάνει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων σας και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, διαβίβαση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας. Η Star Automotive Ελλάς δεν θα διαβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, εκτός και αν αυτό είναι απολύτως αναγκαίο για την ικανοποίηση του ως άνω σκοπού επεξεργασίας. Κατ’ εξαίρεση, η Star Automotive Ελλάς μπορεί να καταστήσει προσβάσιμα τα προσωπικά σας δεδομένα σε εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες πληροφορικής και τεχνικής υποστήριξης, οι οποίες θα ενεργούν εξ ονόματός της και με βάση τις γραπτές της οδηγίες και δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα δεδομένα σας προς όφελός τους. H Star Automotive Ελλάς θα διατηρήσει τα προσωπικά δεδομένα σας έως και δέκα (10) έτη από την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη ή λύση του Συμβολαίου Συντήρησης. Σε περίπτωση ένδικης διαφοράς το ως άνω διάστημα θα ξεκινάει από την με οποιοδήποτε τρόπο κατάργηση της δίκης σε τελευταίο βαθμό. Εφόσον δεν προχωρήσετε σε σύναψη Συμβολαίου Συντήρησης τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για έξι (6) μήνες από τη λήψη τους, εκτός αν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την ικανοποίηση του αιτήματός σας ή την ικανοποίηση έννομης υποχρέωσής μας. Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, καθώς επίσης και περιορισμού της επεξεργασίας τους. Επίσης έχετε το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία, καθώς και φορητότητας των προσωπικών δεδομένων τα οποία μας παρέχετε για τον ως άνω σκοπό. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας υποβάλλοντας το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση privacy@starautomotive.gr. Περισσότερες πληροφορίες για τη επεξεργασία των δεδομένων σας και τα δικαιώματά σας μπορείτε να βρείτε στη Δήλωση Απορρήτου στην επίσημη ιστοσελίδα της Star Automotive Ελλάς (www.mercedes-benz.gr). Περαιτέρω, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr), Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα.

  Υπεύθυνος Επεξεργασίας: Star Automotive Ελλάς Μονοπρόσωπη ΑΕ (Θηβαΐδος αρ. 20, ΤΚ 14564, Νέα Κηφισιά), Αρ. ΓΕΜΗ: 000336101000, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106296500, E-Μail: privacy@starautomotive.gr

Uploaded Img
0%
thumbnails...